Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Özışık, 7 Haziran Seçimlerinde Yozgat’tan milletvekili adayı olarak bürokrasiden gelen adaylardan ziyada iş hayatından gelen adayları önemsediklerini söyledi.
AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Ayhan Çelik, Yozgat TSO Başkanı Metin Özışık’ı ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ayhan Çelik, bir ilin bir bölgenin gelişmesinden sivil toplum kuruluşlarının çok önemli olduğunu belirterek, “Ticaret ve Sanayi Odaları ise şehrin gelişmesinde lokomotif görevi görmektedir” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Çelik’e teşekkür eden Yozgat TSO Başkanı Özışık, 7 Haziran 2015’te yapılacak seçimde hep birlikte sandık başına gideceklerini belirterek, "Bu süreçte Yozgat’ta da 4 vekil seçilecek ve TBMM’de Yozgat’ı temsil edecek. Biz TSO olarak hangi partiden olursa olsun. Ticaretin içinden gelmiş, ticaretin zorluğunu, ekonomik hayatın, sanayinin gelişmesi için neler yapılması gerektiğini bilen adayların tüm partiler tarafından tercih edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bürokratik adaylara sıcak bakmıyoruz. Bürokratik adaylara karşıyız, çünkü bürokraside terfi liyakatla yapılmıyor” dedi.
Özışık ayrıca, "Ben Ayhan beyin sıralamaya girip vekil olması durumunda adaylık sürecinde projelerini yakından takip ettim. Söylediklerinin hepsi bu güne kadar bizim TSO olarak yapılmasını istediğimiz çalışmalardır. Yozgat’a çok faydalı olacağına yürekten inanarak söylüyor nazik ziyareti için teşekkür ediyorum” diye konuştu.