Ligde 2014-2015 sezonunun şampiyonu Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamaları devam ediyor.
Spor Toto Süper Lig’i 77 puanla zirvede tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, kupasını alıyor. Türk Telekom Arena Stadyumu’nda şampiyonluk kutlamaları saat 20.00’de DJ Hopdedik Ayhan’ın sunumu ile başladı. Ardından sahneye gelen DJ Suat Ateşdağlı’nın müzikleri ile taraftarlar büyük bir coşku yaşadı. Daha sonra amatör branşlarda mücadele eden sporcular, bu sezon bütün branşlarda kazanılan kupaları podyuma getirdi. Kazanılan kupaları sergileyen amatör sporcular, taraftarlardan büyük alkış aldı.
20 ŞAMPİYONLUĞUN HİKAYESİ ANLATILDI
Ardından sanatçılar Altay, Gökhan Keser, Gripin ve İrem Derici sahneye gelerek, şarkılarıyla taraftarları coşturdu. Konserlerin ardından ekranlardan Galatasaray’ın 4 yıldızının hikayesinin yer aldığı görüntüler yayınlandı. Kutlama programı kapsamında Türk Telekom Arena Stadyumu’nun sahasında 3 yıldız ve bir de yarım yıldız yer aldı. Bu hikayeler anlatılırken saha ortasında bulunan yıldızlar tek tek yandı. 4. yıldızın hikayesi sırasında ise Galatasaray’ın bu sezon kadrosunda yer alan oyuncularının görüntüleri yayınlandı. Sarı-kırmızılıların bu sezon 20. şampiyonluğunu elde ederek aldığı 4. yıldızının diğer yarısı ise altyapı takımlarının kaptanları tarafından sahaya getirildi.
ŞEREN: "MUSLERA’YI HEP YÜREKTEN ALKIŞLAYACAĞIM"
Galatasaray’ın uzun yıllar kaptanlığını yapan efsanevi oyuncu Turgay Şeren, tekerlekli sandalye ile tamamlanan yıldızın yanına gelerek taraftarları selamladı. Burada bir konuşma yapan Şeren, "Büyüklerimizden duyduğumuz ’En büyük kim’ sorusuna hepimiz ’En büyük Cimbom’ diyoruz. Galatasaray seyircisinin karşısına böyle bir arabayla değil, kalecilik yıllarımdaki gibi çıkmak isterdim. Belki Galatasaray kalesine bir daha geçemeyeceğim ama Muslera’yı hep yürekten alkışlayacağım" dedi.
Tamamlanan yıldız ışıklandırıldı ve ışık gösterileriyle şampiyonluk coşkusu tavan yaptı.