Pazartesi akşamı deplasmanda Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalan Samsunspor'da oyuncuların sergilediği futbol yüzleri güldürdü. Sergiledikleri oyunun karşılığının 3 puan olması gerektiğini söyleyen Coşkun Zeren, son vuruşlardaki şanssızlığın galibiyeti önlediğini belirtti. Maç sonrasında futbolcularla görüştüklerini belirten Coşkun Zeren, şöyle konuştu:

"Soyunma odasında muhteşem futbolun sevinci, alınamayan galibiyetin üzüntüsü vardı. Ama herşeye rağmen böylesine zorlu bir deplasmandan bir puanla dönmek mutluluk vericiydi. Başkanımız Erkut Tutu'yla birlite tüm oyuncularımıza sarıldık. Hepsini tebrik ettik. Kazanacağımıza çok inanıyorduk. Ama olmadı. Sergilenen futbol kalan 3 maç öncesinde umudumuzu iyice arttırdı. Son 3 haftada Samsunspor’un geleceği şekillenebilir. Biz oynayacağımız tüm maçları kazanıp, 9 puan alarak play-offa girmek istiyoruz. Bunu başaracağımıza da inanıyoruz."

IVANOV AMELIYAT OLDU

Sakatlığı bulunan Bulgar futbolcu Galin Ivanov’un ülkesinden İstanbul’a döndüğünü ifade eden Zeren, "Ivanov’un çapraz bağlarından sakatlığı bulunuyordu. İstanbul’da özel bir hastanede bugün ameliyat oldu. Bu ameliyat sonrasında futbolcumuzun sahalara dönmesi yaklaşık 4-5 ayı bulacak" dedi.

"CAS'I DÜŞÜNMÜYORUZ"

Uuslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ndeki (CAS) davaları hakkında da bilgi veren Coşkun Zeren, "Biz Cas'taki 3 puanı şu an için hiç hesaba katmıyoruz. CAS konuyla ilgili kararını, 15-20 Mayıs tarihleri arasında açıklayacak. Az da olsa puanımızın geri iade edilme olasılığı var. Ancak biz bu olasılığı düşünmeden hesabımızı yapıyoruz" diye konuştu.