Mesut Yar’ı yeni sezonda Deniz Akkaya ile sabah kuşağında ve bir magazin programında izleyeceğimizi okumuştum ancak Seren Serengil’i tanıtımda gördüm. İlginç ama yaratıcı bir ‘üçlü’ olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

Söz konusu Mesut Yar olunca sohbetin keyifli olacağı şüphesiz. Deniz Akkaya ve Seren Serengil de renk katacaktır. Gelen konuklar da gece programının çizgisinde olursa artık sabah kuşağında seyredebileceğimiz keyifli bir şeyler var demektir.

Neslihan Atagül farkı

Neslihan Atagül ekranda kendi tarzıyla var olan sayılı isimlerden. Genç yaşına ve şöhretine rağmen koruduğu duruşunu kalpten takdir ediyorum. Dün akşam Star Tv’nin tanıtımında ışığı en güçlü isimlerden biriydi. ‘Ekran karizması’ denen şey kendisinde fazlasıyla mevcut.
Hem özel hayatındaki hem de kariyerindeki çizgisiyle bir çok genç ismi örnek olabilecek bir yerde durduğunu düşünüyorum Neslihan Atagül’ün. İlerleyen yıllarda çok daha iyi yerlerde olacağından şüphem yok.

Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ

İki ismin bir araya gelişi yeni sezonun en çok ses getiren olaylarından biriydi. Büyüküstün de Tatlıtuğ da başka birçok isimle anılmış ancak en sonunda aynı iş için el sıkışmışlardı.
İlk defa dün akşam yan yana gördük iki yıldızı. Tanıtım filminin yayınlanmasıyla birlikte sosyal medyada bir ikiye bölünmüşlük hissettim. Hatta birkaç arkadaşım; ‘sence yan yana nasıl olmuşlar, gözüme garip geldi biraz’ içerikli mesajlar attılar.
Açıkçası kendi isimlerini yıldızlaştırmış iki oyuncunun yan yana getirilmiş olması bile benim açımdan bir başarı. Tabi henüz kadronun geri kalan kısmını kimler oluşturacak, nasıl bir hikayenin içinde nasıl karakterleri canlandıracaklar bilmiyoruz. Bu noktalar da iki ismin bir araya gelişi kadar önem taşıyor. O yüzden de şu an ‘olmuş’ ya da ‘olmamış’ demek için çok erken olduğunu düşünüyorum.