Ankara’da 2015 yılının ilk bebeği 00.03’de dünyaya gelen Tükenmez ailesinin ikinci çocuğu olan Aras bebek oldu.
Ankara’da 2015 yılının ilk bebeği 00.03’de dünyaya geldi. 3 kilo 460 gram olarak doğan Tükenmez ailesinin ikinci çocukları olarak dünyaya gelen bebeğe ’Aras’ adı verildi. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum’da saat 23.00 sıralarında hastaneye başvuran anne Tükenmez, saat 00.03’de sezaryenle 3 kilo 460 gram ağırlığında ve 49 santimetre boyunda bir erkek çocuğu dünyaya getirdi.
Bebeğini kucağına alan 31 yaşındaki Seyhan Tükenmez, “Çok mutluyum. Yeni yılın ilk bebeği olması da daha bir mutluluk kattı bize. İkinci çocuğum bu. 3,5 yaşında bir kızım var. Azra ismi. Bunun adı Aras olacak” diye konuştu.
“BEBEĞİMİZ 3 BİN 460 GRAM SAĞLIKLI BİR ERKEK BEBEK OLARAK DÜNYAYA GELDİ”
Doğumu gerçekleştiren Ankara Üniversitesi Kadın Doğum Uzmanı Tuncay Yüce, şunları kaydetti:
“Bebeğimiz 3 bin 460 gram sağlıklı bir erkek bebek olarak dünyaya geldi. Sağlık durumu gayet iyi hem annenin hem bebeğin. Hastamız 23.00 sularında ağrısı olması nedeniyle başvurdu. Daha önceki gebeliğinde sezaryenle doğum dünyaya getirmişti. Yaptığımız değerlendirmelerde zamanında bir gebelikti. Doğum gerçekleşmesi gerekiyordu. Seyhan Hanıma nasip oldu yeni yılın ilk bebeği dünyaya getirmek. 24.03-04 civarında dünyaya geldi.”
Anneanne Fatma Aynalı ise, “Bu 6’ıncı torunum. Çok mutluyum. Torunlar tabi çok tatlı, çok sevimli oldukları için çok mutluyum. Yeni yıl bebeğimiz oldu” dedi.
Baba Emrah Tükenmez, “Çok mutluyuz. Yeni yılın ilk çocuğu olması daha farklı bir şey tabii ki. İsmi ’Aras’ olacak. Biz beraber ortak karar verdik. Diğer çocuğumuzda 1 Nisan’da doğmuştu” ifadelerini kullandı.