Gediz Belediyesi, Cadde İş Merkezi yapımı için ihaleye hazırlanıyor.
Cadde İş Merkezi projesi hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, ilçenin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesindeki Memurlar Kulübü ve Şehir Kütüphanesinin bulunduğu iki binanın yıkılması ile kazanılacak alanda Cadde İş Merkezi adıyla büyük bir projeyi daha Gediz’e kazandırmayı planladıklarını söyledi.
Belediye imkanları ile kat karşılığı olmadan yapmayı planladıkları Cadde İş Merkezi için ihale hazırlıklarına devam edildiğini belirten Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, “Genel olarak bahsetmek gerekirse 22 adet işyeri ile 6 dubleks ve 5 normal olmak üzere 11 konutun bulunacağı iş merkezi, bodrum, zemin, asma kat, 1 ve ikinci kat ile dubleks katından oluşacaktır. 3 bin 995 metrekare inşaat alanına sahip olacak iş merkezi önümüzdeki nisan ayında ihaleye çıkacaktır.
Projeleri ile Gediz’in ticaret hayatına ivme kazandıran belediyemiz, yeni yapılacak olan Cadde İş Merkezi projesi ile şehir merkezindeki ticaret alanı ve işyeri sıkıntısına büyük bir destek sağlayacak ve bu sıkıntılara çözüm üretmiş olacaktır” dedi.(MA-EFE)