Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük milletvekili aday adayı işadamı Cevdet Akay, “CHP bizimle birlikte ben inanıyorum ki Karabük’te milletvekili çıkartacak” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili aday adaylığını açıkladığı tarihten bu yana, aralıksız sürdürdüğü ve kamuoyunun takdirini topladığı çalışmaları değerlendiren Cevdet Akay, “CHP Üyeleri ön seçimi kimin kazanacağından ziyade seçimleri kimle kazanacağı hususunda ince eleyip sık dokuyor, çünkü CHP’liler tek yürek halinde zafere kilitlenmiş durumda” ifadesini kullandı.
Yaklaşık bir aydır sahalarda olduğunu ve ciddi bir efor sarfederek çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden CHP Karabük aday adayı Cevdet Akay, CHP’li üyeler partisine sahip çıkıyor,CHP’lilerin şahsında da ülkenin sahipsiz olmadığını görüyoruz. Ayrıca CHP’li üyelerin aday adayları arasında seçim yaparken kendilerini mecliste en iyi temsil edecek olan, partiye seçimi kazandıracak adayın listeye girmesi yönünde bir fikirleri var” dedi.
Akay, CHP’li üyelerin genel seçimleri kazanmaya odaklandığını ve ön seçimi de bu anlamda önemsediğini ifade ederek, hafta sonu yapılacak olan önseçime tüm üyelerin katılımını arzuladıklarını da kaydetti.
Cevdet Akay, aday adaylığını açıkladığı günden bu yana ön seçimden ziyade genel seçimlere yönelik çalışmalar yaptığını da söyleyerek, aday olamaması durumunda dahi CHP iktidara gelene dek çalışacağını sözlerine ekledi.