7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Samsun’dan milletvekili aday adaylığını açıklayan Emine Karaçuha Yılmaz, Samsun’un büyümesi adına yoğun çaba harcayacağını ifade etti.

Kadınların temsilcisi olarak mecliste yer almak istediğini ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Emine Karaçuha Yılmaz, “Toplumun tüm bireyleri adına bu yola çıktım. Bunun için herkesin desteğini bekliyorum. Toplumdaki sorunların, çözüm önerilerin bir araya gelerek, belki kümelenmeyi güçlendirerek, kanaat önderlerinin de yönlendirmesiyle çözmek üzere bu yola çıktım. Samsun’un yetiştirdiği bir insanım. Bu konuda yapabileceğim ne varsa herkesin her zaman ulaşabileceği bir noktadayım. Kendi adıma bunun sözünü şimdiden veriyorum” dedi.

Samsun için düşünülen birçok projenin olduğunu belirten Karaçuha, “Samsun’da üretilen konu başlıkları var. Sağlık, turizm, istihdama yönelik birçok proje var. Ben bunların destekçisi ve takipçisi olmak adına bu yola çıktım. Çünkü tekrar bir proje üretmek enerjimizi böler. Alternatifleri ve çalışmaları belki arka plana atmamıza sebep olur. Samsun’un var olması ve büyümesi adına ne yapılacaksa ben onun en iyi şekilde olması ve olgunlaşması için çaba göstereceğim. Sağlık kenti olma yolunda ilerleyen bir Samsun var. Turizm master planı hazırlanan bir Samsun var. İlçeleriyle, doğasıyla turizmin güçlendirilmesi adına birçok çalışma var. Bu çalışmaların destekçisi ve takipçisi olmak, belki daha yapılacak yatırımların Samsun’a hızla gelmesi ve kazandırılması adına üzerime düşen her şeyi yerine getireceğim” diye konuştu.