Athena ve birçok amatör grubun sahne aldığı, öğrencilerin karaoke, dansped, rodeo, dev jenga, canlı langırt gibi birçok ücretsiz oyunla eğlendiği İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Bahar Şenlikleri’nin üçüncüsü gerçekleşti.
Öğrencilerin senenin stresini attığı İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Bahar Şenlikleri 14-15 Mayıs tarihlerinde yapıldı. Ünlü rock grubu Athena’nın sahne aldığı etkinlikte bungee jumping, robot dövüşü, dev jenga, karaoke, canlı langırt gibi oyunlarla eğlenceye doyan öğrenciler Son Feci Bisiklet, Rest, Ritim Galata, Paradigma, Hilti, Sevender, Kampala, Finger Zinger ve Dj Ata Erdoğan gibi pek çok amatör grubu da dinleme şansı buldular. Organizasyon, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Öğrenci Konseyi (İKBU) Bahar Şenliği Komitesi tarafından düzenlendi. İKBU Komite Başkanı Buse Fırıncı organizasyonun her aşamasıyla tek tek ilgilendiklerini, en güzelini yapmak için uğraştıklarını ve bu şenlikten güç alarak gelecek senelerde daha güzel işler yapacaklarını söyledi.
ÖĞRENCİLER ORGANİZASYONDAN SON DERECE MEMNUN
Organizasyonun düzenlenmesinde etkin rol oynayan öğrencilerden Eczacılık Bölümü 1. sınıf öğrencisi Ruşa Bulut, konser için çok uğraştıklarını her gün toplantılar yaparak stantta durup bilet satarak bu etkinliği gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Sözlerine şu şekilde devam eden Bulut, “Okulumuzdan 9 tane sahneye çıkan alt grup var. Her şeyin çok güzel geçtiğini düşünüyoruz. Biz çok uğraştık umarım onlar bizi, biz de onları memnun etmişizdir” dedi. Etkinliğin düzenlenmesinde görev alan grubun içinde yer alan İşletme Bölümü 1. sınıf öğrencisi Kaan Kahraman, “Bu yıl bizim için oldukça heyecanlıydı. Sponsor arayışlarının içine girdik. Gruplara ulaşmamız gerekiyordu. Bunların hepsini yaptık. Hatta birçok grup yeni bir üniversite olduğumuzdan buradaki öğrencilerle buluşmak için gelmeyi kabul etti” diye konuştu. Athena’nın ön grubu olarak sahne alan REST grubunun solisti İsa Özkocaman ise Athena gibi büyük bir grubun şenliklerde konser vermesinin olmasının büyük bir iş olduğunu ve okulun müzikal açıdan bu tarz etkinlikleri fazlasıyla desteklediğini söyledi.