İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşan Trabzonspor, galibiyeti son dakikada kaçırdı. 

Bordo-mavili takım, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada, Mehmet Ekici'nin 45+2. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Kasımpaşa'nın özellikle son bölümdeki baskılı oyunu karşısında savunmaya çekilen Trabzonspor, 90. dakikada Scarione'nin golünü engelleyemedi ve sahadan 1-1 berabere ayrıldı. 

Karadeniz ekibi, son anda galibiyeti kaçırarak ligde 4. sıraya yerleşme fırsatını değerlendiremedi. Bu sonuçla puanını 34 yapan Trabzonspor, averajla 6. sırada yer aldı. 

Karşılaşmada son dakika golüyle beraberliğe ulaşan Kasımpaşa ise puanını 25'e çıkardı.

- Deplasmanda yine kazanamadı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de üst üste 5. deplasman maçından da galibiyet çıkartamadı. 

Bu sezon dış sahadaki tek deplasman galibiyetini ligin 10. haftasında 3-0'lık skorla Galatasaray karşısında alan bordo-mavili ekip, daha sonraki deplasman maçlarında Beşiktaş'a 3-0 yenildi, Bursaspor ile 3-3, Balıkesirspor ile 2-2, Fenerbahçe ile 0-0 ve Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. 

- Mehmet Ekici'nin 6. golü

Karşılaşmada Trabzonspor'un golünü atan atan Mehmet Ekici, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 6. kez ağları havalandırdı. 

Bordo-mavili futbolcu, daha önce Akhisar Belediyespor, Balıkesirspor, Medicana Sivasspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve İstanbul Başakşehir maçlarında birer gol atmıştı.

- Medjani cezalı duruma düştü

Trabzonspor'da maçın 73. dakikasında sarı kart gören Carl Medjani, cezalı duruma düştü. 

Karşılaşmada bu sezonki 4. sarı kartını gören bordo-mavili oyuncu, ligin 22. haftasındaki Kardemir Karabükspor maçında forma giyemeyecek. 

Kasımpaşa'da Sanharib Malki de 48. dakikada gördüğü sarı kartla cezalı oldu. Malki gelecek hafta Gaziantepspor ile oynanacak maçta görev yapamayacak.

- Kasımpaşa'nın galibiyet hasreti, 5 maça çıktı

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de üst üste 5. maçında da galibiyet elde edemedi.

Süper Lig'deki son galibiyetini, 16. haftada deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşısında deplasmanda 5-2'lik skorla alan lacivert-beyazlı ekip, daha sondaki maçlarında Fenerbahçe'ye 3-0, İstanbul Başakşehirspor'a 1-0, Mersin İdmanyurdu'na 6-2 yenildi ve Kardemir Karabükspor ile 0-0 berabere kaldı.

Kasımpaşa'nın bugün de Trabzonspor ile oynadığı maç 1-1 berabere sona erdi. 

- Shota'yı istifaya çağırdılar

Kasımpaşalı taraftarlar, karşılaşmada tepki gösterdikleri teknik direktör Shota Arveladze'yi istifaya çağırdı. 

Alınan sonuçlardan Gürcü teknik adamı sorumlu tutan lacivert-beyazlı taraftarlar, "Shota istifa" tezahüratları yaptı.