Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı Ahmet Biçer yönetim kurulu üyesi Mazhar Vardar Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı Ahmet Biçer yönetim kurulu üyesi Mazhar Vardar ile birlikte JCI (Genç Girişimciler Derneği) geçmiş dönem başkanlarından Naciye Ünlü, Bodrum Sağlık Vakfı Halkla İlişkiler Sorumlusu Şafak Yaşar da katıldı. Vakıf çalışmaları ile ilgili
Başkan Mehmet Kocadon’a bilgiler veren bir Ahmet Biçer, yeni yapılmakta olan ek binanın bitmesiyle Bodrum Sağlık Vakfı’nın engellilerin eğitimi ile ilgili hizmetlerin artacağını belirterek, "Engellilerimize daha iyi hizmet verebilmek için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Bunların arasında bir engelli plajı çalışmamız var. Bu çalışmada JCI ’da bize destek veriyor. Ayrıca engellilere yönelik bir çağrı merkezini birlikte gerçekleştirebiliriz. Her konuda her zaman bize destek oluyorsunuz. Bu konularda da bize destek olacağınızı, beraber çalışacağımızı biliyoruz. Vereceğiniz destekler için şimdiden teşekkür ediyoruz" dedi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da Bodrum Sağlık Vakfı’nın yaptığı çalışmalara destek vermekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Çok önemli işler yapıyorsunuz. Bende bu konuda her zaman elimden gelen desteği veriyorum ve vermeye devam edeceğim. Bu gençlerimizin hayata kazandırılması beni çok mutlu ediyor" şeklinde konuştu.