Manisa’nın Kula ilçesi Körez Mahallesinde ailesiyle birlikte tarlaya giden ve bir süre sonra ortadan kaybolan üç yaşındaki İbrahim Kulaksız için Jandarma ve belediye ekipleri seferber oldu.
Sabah saatlerinde babası Yunus Kulaksız ile tarlaya giden 3 yaşındaki İbrahim Kulaksız’ın kaybolduğunun farkına varan ailesi ilk olarak Jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma ekipleri Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Enginar başkanlığında 20 kişilik ekip ile olay yerine giderek aramalara başladı. Daha sonra Manisa Büyükşehir belediyesi İtfaiye ekiplerinden de yardım istendi. Olay yerine gelen belediye ekipleri ile birlikte bir saatlik aramanın sonucunda minik İbrahim bulundu.
Arama kurtarma çalışmalarına destek vermek maksadıyla Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da olay yerine geldi. İbrahim Kulaksız’ın babası Yunus Kulaksız, “Nasıl olduğunu anlamadığımız bir olay. Tarlamızı çalışmak için gelmiştik. İbrahim de bu esnada oyuna dalmış. Bizden uzaklaşarak başka bir tarafa yönelmiş. Farkına vardığımızda aramaya başladık ve ilgili mercilere haber vererek destek istedik. Arama kurtarma çalışmalarına katılan Jandarma ekiplerine ve Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine, teşekkür ediyorum. Allah kimseye böyle şeylerle sınamasın, çok zor anlar yaşadım” dedi.