AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Seda Kurtaran, ilçe ziyaretlerine AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı’yla devam etti.
AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Seda Kurtaran, seçim çalışmalarına ilçe ziyaretleri ile başladı. Karabağlar İlçe Teşkilatı ziyaretinde ilgiyle karşılanan Kurtaran, “Kendime ve kentime güveniyorum ancak ilk önce teşkilatlarımızın gücüne güveniyorum" dedi. Milletvekiliği aday adaylığına yönelik sohbet eden Kurtaran, ”Uzun yıllar yöneticilik yaptım. Bunun sonucunda sorunlara çözüm bulma konusunda tecrübeler edindim. AK Parti misyonu içinde olmak benim için büyük bir gururdur. İzmir gibi Türkiye’nin en güzel şehrine hizmet etmek bizler için büyük bir mutluluk kaynağı olacaktır. Bürokrasiden gelmiş biri olarak bu kentin sorunlarını iyi biliyorum. Yıllarca edinmiş olduğum deneyim kentin sorunlarının çözümüne yönelik bir çok projeyi de beraber getirdi. AK Parti’nin icraatçı yapısını da göz önüne alırsak, İzmir’de yıllarca kronikleşmiş bir çok sorunun çözüme kavuşması asla imkansız olmayacaktır. ” şeklinde konuştu.
Kurtaran’ın hastane yöneticiliği yaptığı dönemde bir çok hastanın hayır duasını aldığını belirten AK Partili yöneticiler, Kurtaran’a başarılar dilerken, İlçe Başkanı Erol Körüklü; ’’Milletvekilliği gibi meşakkatli bir yola soyunan değerli bir bürokratımızı ilçemizde ağırlamaktan onur duyduk. Allah yar ve yardımcınız olsun. ’’ dedi. Başkan Körüklü, Kurtaran’a başarılar dileyerek iyi dileklerini sundu.