Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu Kadın Kolları Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi.
MHP Sungurlu Kadın Kolları Başkanı Birgül Yılmaz ve Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner’in eşi Vildan Şahiner tarafından iftar çadırında verilen yemeğe yönetim kurulu üyeleri, partili kadınlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Hep birlikte yenilen iftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan MHP Sungurlu Kadın Kolları Başkanı Birgül Yılmaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Kendisinin nazik davetini kırmayarak programa katılan yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Yılmaz, tüm Türk İslam aleminin Ramazan-ı Şerif’ini kutladı.
Başkan Yılmaz, “Yoğun bir dönemi geride bıraktık. Seçim süreci tamamlandı. O dönemi yoğun bir şekilde çalışarak, kapı kapı dolaşarak geçiren partili arkadaşlarımıza hem bir teşekkür hem de hasbıhal etmek için bir araya geldik. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi Ramazan ayı, kardeşlik ve paylaşma duygusunun arttığı mübarek bir aydır. Buradan 11 ayın sultanı Ramazan vesilesi ile tüm Türk İslam aleminde ve Türk dünyasında zulümlerin ve baskıların son bulmasını temenni ediyoruz. Allah, tuttuğumuz oruçları makbul ve kabul buyursun” şeklinde konuştu.
Yönetim kurulu üyeleri de MHP Sungurlu Kadın Kolları Başkanı Birgül Yılmaz ve Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in eşi Vildan hanıma nazik davetlerinden dolayı teşekkür ettiler.