İnşaatı devam eden Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesi binasına katkı için geçtiğimiz hafta sonunda yapılan yemekte bağış sözü verenler ellerini cebine attı.
Çavaş İnşaat Firması sahibi Gökhan Çavaş 15 bin TL, Aras İnşaat sahibi Kasım Aras 5 bin TL, Arı Center-Ceyce İnşaat sahibi Cuma Arı 10 bin TL, Fluyapı Mimarlık İnşaat Firması sahibi Cem Sarıkaya 10 bin TL, Menderes Mimarlık Mühendislik firması sahibi Ahmet Çalkama 5 bin TL tutarındaki yardım çeklerini Kaymakam Mehmet Demirezer’e teslim ettiler. Ayrıca; Yemci Otomotiv sahibi Mustafa Yemci 2 bin TL, Söke Devecilik Kültürünü ve Deve Güreşlerini Sevenler Derneği 2 bin TL yardımda bulundular.
"YEMEK YAKLAŞIK 85 BİN TL GETİRDİ"
Düzenlenen katkı ve dayanışma yemeği için 500 davetiye basıldığı bu davetiyelerden yaklaşık 35 Bin gelir elde edildiği belirtildi. Yemekte bağış sözü vererek, bağışlarını teslim eden yardımseverlerden de 49 Bin TL toplandı. Böylece düzenlenen yemek fakülte binası inşaatına yaklaşık 85 Bin TL kaynak sağladı.
Bağış sözlerini yerine getiren başta hayırseverler olmak üzere yemeğin düzenlenmesinde emeği geçen ve katılan herkese teşekkür eden İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; "Bağış yapan hayırseverler yardımlarının verdikleri miktarlarla sınırlı kalmayacağını, ileriki tarihlerde tekrar yardım yapacaklarını ifade ettiler. Bu bizi daha da memnun etti. Fakülte inşaatını zamanında tamamlamamız çok önemli. Yapılacak her bağışa, her katkıya ihtiyacımız var. Söke ikinci fakülte binasını da tamamlayacaktır. Buna inancımız tam" diye konuştu.