AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında İlkadım ve Çarşamba ilçelerinde bir dizi programlar gerçekleştirdi.
Köktaş, ilk olarak AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan mahalle toplantısına katıldı. Adeta miting havasında geçen Fatih ve Kökçüoğlu mahallelerindeki toplantılara İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, AK Parti eski Milletvekili Musa Uzunkaya, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ve teşkilat üyeleri katıldı.
Mahalle sakinleri tarafından davul - zurna, meşale ve havai fişeklerle karşılanan Köktaş ve beraberindeki heyet, mahalle sakinlerine gösterdikleri ilgi, alaka ve destekten ötürü teşekkür ettiler. Köktaş, mahalle toplantıların ardından Kökçüoğlu Mahallesi sakinlerinden Arif Çelik’in evinde ev toplantısı da gerçekleştirdi.
Köktaş daha sonra Çarşamba ilçesinde sanayi sitesindeki esnafları ziyaret etti. Köktaş, iş yeri sahipleri ve çalışanlarıyla bol bol sohbet ederek sorunlarını dinledi.
AK Parti’nin milletin partisi olduğunu bugüne kadar yapılan hizmetleri millet ile birlikte yaptıklarını varsa eksikliklerin yine millet ile beraber yapacaklarını belirten Köktaş, “AK Parti kurulduğu tarihten itibaren başta siyasi anlayış olmak üzere ekonomi, eğitim, ulaşım, sağlık ve sosyal politikalar gibi her alanda yaptığı büyük hamlelerle ezberleri bozarak Türkiye’yi geleceğe taşımak adına önemli hizmetler, yatırımlar yapmıştır. Yapılan hizmetleri aziz milletimiz, ülkemiz için yapan AK Parti Türkiye’yi karanlıktan aydınlığa çıkarmış, çıkarmaya da devam etmektedir. Onun içindir ki AK Parti hizmetin ve milletin partisidir. Eksikliklerimiz olabilir, bugüne kadar yaptığımız hizmetleri milletimiz ile birlikte milletimizin desteği ile gerçekleştirdik, inşallah yine milletimizin desteği ile bu eksikleri yine biz gidereceğiz. Bunları gelip başkası yapmaz. Çünkü onlar konuşur AK Parti yapar" dedi.
AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye’nin örnek bir ülke haline geldiğini belirten Köktaş, “Gençlerimiz bilmiyor ülkemizin nasıl karanlıktan aydınlığa çıktığını onlara sizler anlatacaksınız. Anlatacaksınız ki bir hataya düşmesinler. Ülkemizin geleceği adına 7 haziran seçimleri önemli. Bakın AK Parti 14 Ağustos 2001 yılında kurulduğunda ülkemizde bir enkaz yığını vardı. Darbeler, ekonomik krizler, 6 sıfırlı parasıyla, IMF’den aldığı borçlarla zor durumdaydı. IMF’ye olan borcumuz yarım kalmış yatırımlar, ekonomide yaşadığımız olumsuzluklar, esnafın borç batağında inlemesi, sanayici ve esnafın her geçen gün kepenk indirmeleri, o dönemlerde çok normal karşılanmaya başlanmıştı. Çok şükür AK Parti iktidarı ile bu olumsuzluklar geride kaldı. Yapılan dev projelerle ülkemiz örnek bir ülke haline geldi. Esnafımıza ve sanayicimize verilen destekle yüzler gülüyor. İnşallah bu hizmetler katlanarak devam edecek. Bugüne kadar verdiğiniz desteğe çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki ülkemizin büyümesine ve istikrarın sürmesine olan katkıyı sizler yine sağlayacaksınız” diye konuştu.