Off-Road yarışları için hazırlık yapan araç sürücüler, geçtikleri parkurlarda yürekleri ağza getirdi. ’Bunlar çıldırmış olmalı’ dedirten görüntülerde bayanların heyecanı da dikkatlerden kaçmadı.
İstanbul’un Şile ve Riva yakınlarında Off-Road yarışmacılarının adrenalin dolu hazırlık çalışmaları, ’Bunlar çıldırmış olmalı’ dedirtti. Kimi aracın takla atmaktan son anda kurtulması, kimi aracın geçmek isterken derenin içine saplanması, kimi aracın ise bütün parkuru bir kerede geçmesi amatör kamera ile görüntülendi. Yüreklerin ağza geldiği parkurlarda sürücülere yardımcı olmaya çalışan arkadaşların içindeki bayanların da heyecanı kameralara yansıdı. Araçların ön kaputlarına oturarak ağırlık yapmaya çalışan kişilerin ise yaşanan adrenalinden aldıkları keyfi gözler önüne seriliyor.
Motoruna kadar dereye saplanan araç, diğer sürücülerin yardımı ile saplandığı yerden kurtuluyor. Parkurlarda yapılan çalışmalarda bazı araçların ise her pahasına da olsa parkuru tamamlamaya çalışması görülmeye değerdi. Günün sonunda evlerinin yolunu tutan araçlar sürücüleri, araçlarının içine kadar çamur olmasına rağmen yaşadıkları keyfi söyledikleri şarkılarla perçinleştiriyor.