Tepebaşı Belediyesi’nin beldeevlerindeki plates sınıflarında kayıtlı yaklaşık 700 kadın, “Bahara Merhaba Doğa Yürüyüşü” etkinliğinde bir araya geldi.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Utku Çakırözer, kadınlarla birlikte 5 kilometrelik Kent Orman parkurunda yürüyüş gerçekleştirdi.
Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri spor etkinliklerine Tepebaşı halkının her geçen gün daha fazla katılım sağlamasının sevindirici olduğunu belirtti. Ataç, “Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bisiklet etkinliği ve bugün gerçekleştirdiğimiz bahar yürüyüşüne olan ilgi bize gösterdi ki daha fazla spor etkinliği ile vatandaşlarımız buluşturacağız. Tepebaşı bölgesinde yeni spor alanları için projelerimiz hazır ve yaşama geçirilecek. Spor, sağlık ve yaşam Tepebaşı’nda” şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Adayı Utku Çakırözer de Tepebaşı Belediyesi’nin yaşamın her alanında çocuklar, gençler ve kadınlar ile birlikte iç içe olduğunu söyleyerek, Türkiye’de özlenen tablonun Eskişehir’de var olduğunu belirtti.