Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. bölge Milletvekili aday adayı Selahattin Şahin, Karabağlar MHP İlçe Teşkilatı’na yaptığı ziyarette, "7 Haziran’da millet idareyi ele alacak, Milliyetçi irade iktidar olacak" dedi.
MHP İzmir 1. bölge Milletvekili aday adayı Selahattin Şahin, Karabağlar MHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette yoğun ilgiyle karşılanan Şahin, teşkilattaki partililerinde sorularını yanıtladı. Bir partiliden gelen "Asgari ücretle geçinemiyoruz, MHP iktidara gelirse asgari ücrette yükselme olacak mı?" şeklinde soruya MHP’li aday adayı, bugünün Türkiyesi’nde asgari ücretle geçinebilmenin mümkün olmadığını belirtti. "Milletin parasını milletin refahı için kullanacağız" diyen Selahattin Şahin, asgari ücretin çözülemeyecek bir sorun olmadığını da kaydetti.
Konuşmasında İzmir’in sorunlarına da değinen Şahin, "Bugün Türkiye’de işsizlik oranı yüzde on civarında, İzmir’de ise bu hazin durum yüzde yirmi civarında. Cumhuriyet tarihinde ilk iktisat kongresi İzmir de yapılmış olmasına rağmen, İzmir ticarette çevre illerin gerisinde kalmıştır. Fuarlar ve kongreler şehri İzmir diyoruz. İlk fuarlar İzmir de düzenlenmesine rağmen, Fuar alanında istenilen noktaya gelinememiştir. İzmir için de gece gündüz çalışacağız. Ülkemizin ve İzmir’in hızla büyümesi için milletimizden yetki istiyoruz" dedi.