Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu. Korkmaz’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Çelik, Kamu Hastaneleri Birliği ile ortak çalışmalar yürüterek, ilçeye güzel hizmetler sunmak istediklerini söyledi.
Manisa Kamu Hastaneleri yeni Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz oldu. Korkmaz göreve gelir gelmez ilk ziyaretini Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e gerçekleştirdi. Korkmaz’ın Manisa’ya güzel hizmetler yapacağına inandığını belirten Başkan Çelik, “Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Ayhan Korkmaz’a yeni görevinde başarılar diliyorum. İnşallah birlikte en güzel hizmetleri ilçemize sunarız arzusu içerisindeyiz. Başarılı olacağına, güzel hizmetler yapacağına yürekten inanıyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Daha önce de Kamu Hastaneler Birliği genel sekreterliğiyle ortak çalışmalar yürütmüştük. Bundan sonra da inşallah bu şekilde devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kendisini ilk tebrik edenin Başkan Çelik olduğuna dikkat çeken Uzm. Dr. Korkmaz ise, “Göreve başladığım gün, makama oturur oturmaz ilk tebrik telefonunu sayın başkanımızdan aldım. Başkanımızı büyük bir ilgi ve sevgiyle takip ediyoruz. Tüm çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Bundan sonraki aşamada da ilçemiz adına güzel hizmetlere imza atacağına yürekten inanıyorum” dedi.