AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Veli Kıyak, İhlas Haber Ajansı (İHA) Gaziantep Bölge Temsilciliği’ni ziyaret etti.
AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı görevinden istifa ederek Gaziantep AK Parti milletvekili aday adaylığına başvuran Veli Kıyak, Gaziantep İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölge Temsilciliği bürosuna gelerek tanışma ziyaretinde bulundu. Kıyak, İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Temsilcisi Mefail Akçatepe’den Gaziantep bölgesi hakkında bilgi aldı.
Ziyarette açıklama yapan Kıyak, "Allah’ın takdiriyle, inşallah 11 yıllık geçmişim olan teşkilatımdan milletvekili aday adaylığı için resmi müracaatta bulundum. Genel merkezimizin ve teşkilatımızın rızası ile ve halkımızın teveccühü ile inşallah bu çıktığım yolu Allah hayırlara vesile eder. 1 Mart 2015’te yapılacak temayül yoklaması için şu anda teşkilatlarımı geziyoruz. Gaziantep’te bulunan sivil toplum örgütlerini ve basını ziyaret ediyoruz. İnşallah iddialı bir şekilde teşkilatın içinden gelen bir kişi olarak Recep Tayyip Erdoğan Beyin izinde ve yeni genel başkanımız olan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu beyin liderliğinde, gençliğimin verdiği enerjiyle 2023 Türkiye’sinin projelerini Gaziantep’te daha ileriye götürmek için aday oldum. Çıktığım bun yolda Allah yar ve yardımcım olsun. Hepinizin desteklerinin bekliyorum’’ dedi.
Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.