Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adayı Bedirhan Akyol, 26 Şubat 1954 yılında dünyaya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum gününü kestiği yaş pasta ile kutladı.
AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Bedirhan Akyol, 26 Şubat 1954 yılında doğan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni yaşını ‘Recep Tayyip Erdoğan’ ve ‘R.T.E.’ yazılı yaş pasta ile kutladı. Akyol’un, Kayapınar ilçesinde bulunan bürosunda yaptığı doğum günü kutlamasına çok sayıda vatandaş katıldı.
Yaş pastayı kestikten sonra konuşan Akyol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sağlıklı ve uzun bir ömür temennisinde bulundu. Akyol, "Türkiye’nin ve bizim buna ihtiyacımız vardır. Rahmetli Turgut Özal’dan sonra Kürtlere ciddiyetiyle gördüğüm tek kişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ona karşı sevgim ve saygım çok farklıdır. Erdoğan’ın barışçıl kişilik ve adaleti ile herkesi kucakladı. Her zaman kalbimdedir. Bugün doğum günüydü, yaş pasta ile kutladık. Allah onu hem bizim hem de Türkiye’nin başından eksik etmesin" dedi.