AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili Adayı İhsan Şener, seçim çalışmaları kapsamında Ordu’nun Kabadüz ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.
AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili adayı İhsan Şener’i Kabadüz Merkez’de Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Halit Günaydın ve partililer karşıladı. Milletvekili Şener ve beraberindekiler Kabadüz Merkez, Yokuşdibi, Turnalık ve Çambaşı’na giderek buradaki tüm esnafla buluştu, vatandaşlarla sohbet etti.
Vatandaşları bir bir dinleyen AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, insanların haklı istekleriyle karşılaştıklarını söyledi.
Vatandaşların Çambaşı Yaylası’na ulaşımı sağlayan yolun biran önce tamamlanmasını istediklerini belirten Şener, “Seçim çalışması kapsamında geldiğim Kabadüz ilçesinde vatandaşlarımızın haklı istekleriyle karşılaştık. Bunlardan birisi Çambaşı Yaylası’na ulaşımı sağlayan karayolunun biran önce tamamlanması oldu. Bizler bu yolun bir an önce tamamlanmasını sağlayacağız” dedi.
İlçedeki yatırımları hızlandıracak etkenlerin olduğunu ifade eden Şener, “Kabadüz ilçemizin sınırları içerisinde bulunan Çambaşı Yaylası’nda Türkiye’nin denize en yakın kayak merkezi Çambaşı Kayak Merkezi’nin yapımı hızla devam etmektedir. Bunun dışında 5 yıldızlı oteller ve diğer yatırımlar bölgeyi canlandıracak hem de değiştirecek. Birçok insanımız bölgede hayat bulan yatırımlarla birlikte iş imkanı yakalayacak” diye konuştu.
Şener, AK Parti olarak güçlü bir ses verildiğinde bütün yatırımlar için gerekli ödenekte asla güçlük yaşanmayacağını sözlerine ekledi.