TOKAT (İHA) – AK Parti Tokat Milletvekili Aday Adayı Nuri Elibol, 63 AK Parti Milletvekili Aday Adayının Tokat için büyük bir şans olduğunu ifade ederek, “Hiçbir milletvekili aday adayı Cumhurbaşkanı ve Başbakan nezrinde bir diğerinden daha önde veya yakın değil” dedi.
Tokat’ta seçim çalışmalarına start veren İhlas Medya Ankara Grup Başkanı ve Türkiye Gazetesi Ankara temsilcisi Nuri Elibol, Başçiftlik ilçesinde temaslarda bulundu. Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tunçel’i makamında ziyaret eden Elibol, destek ve dua istedi. Başkan Tunçel’den ilçenin sorunlarını dinleyen Elibol, “Başçiftlik ilçesinin Niksar’a bağlantı yolu sorununu biliyorum. Milletvekili olmam halinde yol sorunu ile bölgeye öğrenci yurdu ve yatılı bölge ilköğretim okulu, sulama göledi ve Başçiftlik beyaz patatesinin markalaştırılması için çalışma yapacağım. Bölgede gençlere yönelik futbol sahası inşa edeceğiz. Ayrıca hastane etrafından çevre düzenlemesi, sulama göleti yaparak ilçenin sorunları ile yakından ilgileneceğim” dedi.
“63 MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYININ HEPSİ CUMHURBAŞKANIMIZ VE BAŞBAKANIMIZA EŞİT MESAFEDE”
Başkan Tunçel’i ziyaretlerinin arından AK Parti Başçiftlik İlçe Başkanlığına geçen AK Parti Tokat Milletvekili Aday Aday Elibol, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Güler ve yönetim kurulu tarafından karşılandı. Sıcak havada gerçekleşen ziyarette Elibol, AK Parti ilçe teşkilatından destek ve duasını beklediğini söyledi. Parti teşkilat yetkililerine hitap eden Elibol, temayül yoklamasının önemine değinerek, “Bu anlamda sizlerin vereceği oylar çok önemli. Bu anlamda sizlerin desteğini bekliyorum. 63 AK Parti Milletvekili Aday Adayının Tokat için büyük bir şans. 7 Haziran seçimlerine AK Partiye büyük bir teveccüh var. 63 aday adayının hepsi Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza eşit mesafede. Hiçbir aday aday Cumhurbaşkanı ve Başbakan nezrinde bir diğerinden daha önde veya yakın değil. Herkesin şansı eşit” diye konuştu.
Kimin milletvekili aday olacağına teşkilatların ve Tokat halkı ve sivil toplum kuruluşları karar vereceğini ifade eden Elibol, açıklamalarını şöyle devam etti: “Hiç kimse bir diğerinden fazla şansa sahip değil. Burada belirleyici güç AK Parti’de görev yapan isimsiz kahramanlar, sivil toplum kuruluşları ve Tokat halkı olacaktır”.