Sivas Belediyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Sivas Şubesi tarafından Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde Sporda Vefa Gecesi adıyla bir anma programı düzenlendi.

Sivas Belediyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Sivas Şube Başkanlığı tarafından geçmişten günümüze Sivas sporuna katkı sunan isimler vefa gecesinde bir araya geldi. Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezinde düzenlenen gecede ilk olarak Sivas’ta göreve başladıktan sonra sporda Başkan Ürgüp’ün yaptığı çalışmaları anlatan sinevizyon gösterisi katılımcılara sunulurken, Başkan Ürgüp’ün tekrar belediye başkanı seçilmesi halinde yapılacak spor çalışmaları da anlatıldı.

Gecede söz alan Başkan Ürgüp, Sivas her alanda hizmet edenlere minnet ve teşekkür borçlu olduklarını kaydederek sporda da Sivas tarihine geçmiş önemli değerleri bir kez daha hatırlamak amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediklerini söyledi.

Programda önceki gün hayatını kaybeden Sivas Valisi Zübeyir Kemelek ve spora emek verip hayatını kaybedenler için de Kuran-ı Kerim tilaveti okundu.

Günün anısına sporculara Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp tarafından teşekkür belgesi verildi.