Karslılara uzun yıllar hizmet veren Şehir Stadyumu yıkıldıktan sonra kaderine terk edildi. Amatör Spor Kulüpleri ise lig maçlarını nerede oynayacaklarını kara kara düşünüyor.
Yıkımı tamamlandıktan sonra geçen süre içerisinde yapımına başlanmayan stadyumun yerine ne yapılacağı ise bilinmiyor. Kars’ta yıkımı gerçekleştirilen devlete ait yerlerin arsaları boşta kalıyor. Özel İdare’ye ait Eski Atatürk İşhanı’nın yeri yıkıldıktan sonra İş Merkezi yapılacak denildi yapılmadı. Eski Devlet Hastanesi’nin yerine geçmiş dönem Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş tarafından projesi hazırlanarak yıkımı yapıldıktan sonra Cenub-i Garbi Kafkas Cumhuriyeti Parkı yapılacaktı yapılmadı. Son olarak ta Şehir Stadyumu yıkılarak yerine daha modern stat yapılacaktı geçen süre içerisinde stadyum yıkıldığı ile kaldı. Kars’ta yıkılan binaların yerlerine bir şey yapılması vatandaşları da huzursuz etmeye başladı. Yıkıldıktan sonra değerlendirilmeyen yerler ise zamanla mahalle çöplüğüne dönüyor.
Geçen süre içerisinde atletizm pisti şeklinde 2 bin seyirci kapasiteli pistleri tartan orta zemin ekme çim olacak. Açık alanlarda açık spor tenis kortları voleybol, basketbol sahaları olacak şekilde projelendirilen Şehir Stadyumun yapımına ne zaman başlanacağı ise bilinmiyor.
Kente bulunan Amatör Spor Kulüplerinin futbol müsabakalarına ev sahipliği yaptığı Şehir Stadyumunun yıkılmasıyla birlikte amatör lig maçlarının nerede oynanacağı merak ediliyor. Kentte bulunan ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü’ne ait olan Sentetik Saha ile Kafkas Üniversitesi’ne ait olan Sentetik zeminli stadyumda maçların kış aylarında oynanacak olması ise spor kulüplerini kara kara düşündürüyor.
Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında Kapalıspor Salonu ve Stadyum için yıkım kararı alınmış ve yıkım işleri Nisan ayı itibariyle tamamlanmıştı.