7 Haziran’da yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Adalet ve Kalkınma Partisi’ne aday adaylığı başvurusu yapan Kayseri Düşünce Okulu Genel Koordinatörü ve İş Adamı Ferhat Akmermer, ziyaret turlarına hızlı başladı.
Kayseri’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, mesleki kuruluşlar, dernekler ve AK Parti İlçe Örgütlerini ziyaret etmeyi amaçlayan Milletvekili Aday Adayı Ferhat Akmermer, ilk ziyaretini dün Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ne yaptı.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ile bir süre görüşen Milletvekili Aday Adayı Ferhat Akmermer, Türkiye’nin ve Kayseri’nin çeşitli sorunlarına ilişkin görüşlerini dile getirirken, hükümetin, Yeni Türkiye, yeni anayasa, çözüm süreci ve paralel yapı ile ilgili mücadelesi konusundaki çalışmalara dikkat çekti. Akmermer, yapılan başarılı çalışmaların ülkenin önünü açtığını belirterek, Türkiye’nin önümüzdeki günlerde Dünya’nın lider ülkelerinden birisi haline geleceğine inandığını söyledi.
Akmermer, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’dan gazetecilerin sorunlarına ilişkin bilgiler aldı ve Kayseri’de gazetecilerin zor şartlar altında görev yaptıklarını bildiklerini belirterek, basın mensuplarının çalışma koşullarının iyileştirilmesi için acil düzenlemeleri ihtiyaç bulunduğunu söyledi
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ne yapılan ziyaretin ardından Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği KESOB’u ziyaret eden ve Başkan Ahnmet Övüç ile bir araya gelen Ferhat Akmermer, burada da esnaf sorunlarına ilişkin düşüncelerini dile getirdi, Övüç’ten yapılması gereken çalışmalar ve düzenlemeler hakkında bilgiler aldı.
KESOB Başkanı Ahmet Övüç, esnaf bir aileden gelen Akmermer’i yakından takip ettiklerini ve esnaf sorunlarını dile getirecek milletvekillerine ihtiyaç duyduklarını belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ferhat Akmermer, KESOB Ziyaretinin ardından TV Kayseri ve Elif TV’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Medya Net Gurup ve TV Kayseri Genel Yayın Yönetmeni Ömer Faruk Hamurcu ile bir araya gelen Akmermer, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve basın mensuplarının sorunları hakkında bilgiler aldı.
Ferhat Akmermer, ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edecek.