Bursagaz 2015 yılını, mükemmellik ve verimlilik yılı ilan etti.
Bursagaz, 2015 yılı projelerini çalışanları ile paylaştı. EWE AG’nin Türkiye’deki en büyük yatırımı olan Bursagaz, başarıyla geçen bir yılı daha değerlendirmek ve 2015 yılında yapılacak çalışmaları paylaşmak maksadıyla Crowne Plaza’da toplantı düzenledi. Toplantı, müdürlüklerin 2014 yılını değerlendirdikleri ve 2015 yılı çalışmalarını duyurdukları sunumlar ile başladı. 2014 yılında sigarayı bırakan çalışanlara altın hediye edildi. Bunun yanı sıra Kızılay ile birlikte yürütülen kan bağışı kampanyasına destek veren çalışanlara da teşekkür plaketi ve sertifikası takdim edildi. 2014 yılında Bursagaz’ı geliştirecek fikirler sunarak dereceye giren çalışanlara da ödülleri takdim edildi.
Kadınlar Günü kutlamasının ardından erkek çalışanlarını da unutmayan Bursagaz yetkilileri, tertip ettiği çekiliş ile 10 erkeğe çeşitli hediyeler verdi.
Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, başarıyla bir yılı daha geride bıraktıklarını vurgulayarak, Bursagaz çalışanlarına gösterdikleri gayretlerden ve başarılardan dolayı teşekkür etti.
2014 yılında hedeflere ulaşma noktasında yapılan çalışmaları ve bu çalışmalar sonucunda ulaşılan rakamları değerlendiren Tola, Bursagaz’ın dünya klasmanında örnek bir şirket olma vizyonunu yineledi.