Ak Parti Milletvekili aday adayı Salih Altun, ’’Ben genç dinamik, mülki idare amirliği yapmış bir kardeşiniz olarak bu bayrağı eğer devralırsam daha hızlı bir şekilde ve daha ileriye götüreceğime söz veriyorum.’’ Dedi.
25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde yer alabilmek için Bitlis vali yardımcılığı görevinden istifa eden Salih Altun Ardahan’da basınla kahvaltıda bir araya geldi.
Altun, burada yaptığı konuşmada basının önemine değinerek, Basın halkın vicdanı ve sesi olduğunu söyledi. Altun, ’’Tabi ki basın halkın vicdanıdır, halkın sesidir. Bizde Ak Partiden Milletvekili aday adayı olarak çıktığımız bu yolda basın mensuplarımızla kahvaltıda bir araya gelelim dedik. Dün vatandaşlarımızın da katıldığı bir toplantıyla Ak Partiden Ardahan Milletvekili aday adayı olduğumu açıkladım. Ben Ardahan halkına gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Özellikle genç kesim başta olmak üzere esnafımızdan ve herkesimden insandan çok büyük bir destek gördüm, bu beni çok mutlu etti. Şu anda iyi ki de bu sürece girmişim diyorum, aday adayı olmuşum diyorum.’’
Altun, Ardahan’da öncelikle hükümetimizin genel politikaları çerçevesinde, Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun belirlediği politikalar çerçevesinde ve tabiî ki ülkemizin lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koymuş olduğu ve bugüne kadar çizmiş olduğu prensipler çerçevesinde Ardahan halkına her şeyin en iyisini yapmak için aday oluyorum diyerek şöyle devam etti;
’’Ardahan’daki tabandan bu derece hakikaten ilgi görmüş olmak beni mutlu etti. Ben buradan diğer aday adaylarına da başarılar diliyorum. Partimizden bu kadar aday adayının olması da çok güzeldir. Çünkü ne kadar çok aday adayı olursa partimizin, halkımızın, genel merkezimizin tercih yapma şansı da o kadar fazla olacaktır. Daha kaliteli, daha nitelikli tercihler yapma imkanı bulunacaktır. O anlamda da şu anda aday adaylığı yarışmasına girmiş olan bütün değerli büyüklerimize, arkadaşlarımıza da bu yolda başarılar diliyorum. Bundan önce Ardahan’da yapılmış olan hizmetler vardır, hükümetimizin getirmiş olduğu yatırımlar vardır. Bunlarda emeği geçen önceki il başkanlarımıza, Milletvekillerimize ve belediye başkanımıza hepsine teşekkür ediyorum. Ben genç dinamik, mülki idare amirliği yapmış bir kardeşiniz olarak bu bayrağı eğer onlardan alırsam daha hızlı bir şekilde ve daha ileriye götüreceğime söz veriyorum.’’ şeklinde konuştu.