Konya’nın Ereğli İlçe Ziraat Odası Başkan Adayı Abdullah Çelik Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.
Ziraat Odası Başkan Adayı Abdullah Çelik ve ekibi, ziyaretinde Başkan Özgüven’e projeleri hakkında bilgi verdi. Ziraat odasının çiftçinin kalkınmasına öncülük edecek çiftçi kuruluşlarının başında geldiğini söyleyen Çelik, “Ereğli çiftçisinin kalkınması için çalışacağız. Bu yönde hazırladığımız projelerimizi üyelerimize aktarıyoruz. Bir çiftçi kuruluşu olan ziraat odasının daha aktif çalışması ve çiftçilerin sorunlarına duyarsız kalmamasını istiyoruz. Bu amaçla çıktığımız yolda delegemizin desteğini alarak çalışacağız” dedi.
Yapılan ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, makamların hizmet makamı olduğunu ve azimli insanların seçilerek hizmet üretmesi gerektiğini kaydetti.
Ziraat Odasının en büyük çiftçi kuruluşu olduğunun altını çizen Özgüven, “Bu şehrin ekonomisi, yapısı tarım ve hayvancılık üzerine kurulmuştur. Çiftçinin gelişmesini, kalkınmasını sağlayacak kuruluşların başında da muhakkak ki Ziraat odası geliyor. Biz belediye olarak koordineli bir şekilde Ziraat Odası ile işbirliği halinde çalışacağız. Yapılacak seçimlerin şimdiden hayırlı olmasını diliyor, size ve yönetiminize başarılar diliyorum” diye konuştu.