AK Parti Tokat Milletvekili Aday Adayı Nuri Elibol, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ile beraber çalışmayı ümit ettiğini ifade ederek, “Sayın başkanla birlikte inşallah çalışırız. Çünkü milletvekillerinin belediye başkanı ile uyumlu çalışması çok önemli” dedi.
İhlas Medya Ankara Grup Başkanı ve Türkiye Gazetesi Ankara Temsilcisi Nuri Elibol, milletvekili aday aday olduğu Tokat’ta temaslarda bulundu. Sivil toplum örgütleri ziyaretlerinin yanı sıra AK Parti Tokat İl Başkanı Muhsin Kurulay’ı parti binasında ziyaret eden Elibol, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti İl Başkan Adayı Metin Polat, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Zahid Gürer ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
Sohbet havasında geçen ziyarete Başkan Eroğlu ile Başkan Kurulay, Elibol’a milletvekili aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu. Elibol, resmi olarak aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra seçim çalışmalarına başlayacağını kaydetti. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ile beraber çalışmayı ümit ettiğini ifade eden Elibol, “Sayın başkanla birlikte inşallah çalışırız. Çünkü milletvekillerinin belediye başkanı ile uyumlu çalışması çok önemli. Başkan Eroğlu’nu ben Tokat için bir şans olarak görüyorum. Çok iyi ve değerli bir arkadaşımız. Seçim çalışmalarında da elimizden gelen katkıyı vermeye çalıştık. Ben belediye başkanından çok memnunum” dedi.
AK Parti Tokat İl Başkanlığı ziyaretlerinin ardından Elibol, Tokat Valisi Cevdet Can’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Can, günün anısına Elibol’a Tokat hatıra parası hediye etti.