Büyükşehir Yasası’ndan sonra beldelerin de Alanya’ya bağlanmasıyla personel sayısı artan Alanya Belediyesi, başlattığı personel kaynaşma toplantılarını sürdürüyor.
Okurcalar’dan Demirtaş’a kadar Zabıta Müdürlüğüne bağlı tüm personel, aileleriyle birlikte sabah kahvaltısında bir araya geldi. Ütopya Club’ta düzenlenen kaynaşma kahvaltısına Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kula, Nazmi Yüksel, Hasan Erdoğan, Zabıta Müdürü Hasan Akın, zabıta komiserleri , zabıta personeli ve aileleri katıldı.
İlk kez bu kadar geniş katılımlı bir kaynaşma toplantısı düzenlediklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, yaz sezonu öncesi personeli hem kaynaştırmak hem de moral açısından desteklemek istediklerini belirtti.
Kula, “Zabıta vatandaş odaklı çalışan personelimizdir. Saygı ve sevgi çerçevesinde şehre hizmet eden, halkın sıhhat ve güvenliği için çalışan eski ve yeni personellerimizi bu kahvaltıda buluşturduk. Bize bu imkanı veren Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e ve davetimize katılan personel ve ailelerine teşekkür ederim” dedi.