Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi bir giyim firmasında temin ettiği sıfır giysileri ihtiyaç sahibi olan öğrenciler ücretsiz dağıttı.
Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi duyarlı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Daha önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, Ramazan ve Kurban bayramında ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve çocuklara yönelik sıfır giysi yardımında bulunurken yardımsevenler soğuk kış aylarında yine ise aynı etkinliği gerçekleştirdi.
TYSD Didim Şubesinin girişimleriyle daha önce şubeye bağışta bulunan firma bu yılda yine 20 bin parça sıfır giysi gönderirken, tırla gönderilen giysiler İlçemizdeki okullardaki öğrenciler ücretsiz olarak dağıtıldı.
TYSD Didim Şube Başkanı Deniz Baylan ile Şube üyelerinin özverili çalışmalarıyla gerçekleşen etkinlikte, yaş gruplarına göre öğrencilere giysiler dağıtıldı. TYSD Didim Şube Başkanı Deniz Baylan Şube olarak çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek “Daha önce bize bu anlamda destek olan firmayla görüştük. İlçemizde kış aylarında çocuklarımızın üşümeden sıcak şekilde okullarına gitmeleri için bu girişimi başlattık ve olumlu yanıt verdiler. Hiç kullanılmamı olarak gelen kıyafetleri öğrencilerimize bölüm bölüm dağıtıyoruz. Bu etkinlikte bizlere destek olan firmaya, şube üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum. Bu tür sosyal etkinliklerimiz süreç içerisinde devam edecek.” dedi.