Ordu’nun Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce çeşitli operasyonlarda başarılı olan komiser ve polis memurlarına başarı belgesi verildi.
Polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen yankesicilik, trafik güvenliğini tehlikeye sokma ve 6136 sayılı Kanun’a muhalefet olayı ile dört ayrı işlerden hırsızlık olaylarının faillerinin yakalanmasında gösterilen gayret ve özverili çalışmalardan dolayı başarı belgesini verdiklerini belirten Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, “İlçemiz Kaymakamı Mehmet Yapıcı bey ile görüşerek, yaptıkları çalışmalarda başarılı olan personelimize başarı belgesi vermeye karar verdik. Uyumlu ve özverili çalışmalarınızı takdir etmek istedim. Göstermiş olduğunuz üstün başarı gayret ve çabadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Müdür Öztürk’ün konuşmasının ardından başarılı polislere belgeleri verildi. Komiser Şahin Tuncel, Komiser Ömer Faruk Ertürk, Polis Memurları Fatma Uludağ, Mahmut Uysal, İbrahim Şen, Ertuğrul Kuru, Cemalettin Gündem, Murat Toktaş ve Ahmet Çakır’a Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Öztürk makamında başarılı belgelerini takdim etti.