Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Engelsiz bir ilçe, il ve ülke hayali ile çalışmalarımıza ve projelerimize devam ediyoruz” dedi.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Samsun Milletvekili Aayı Hasan Basri Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Güngör ve beraberindeki heyet 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Tekkeköy Dr. Nejat Akyol Özel Bakım Merkezi’nde düzenlenen programa katıldı.
10 16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan Togar yaptığı konuşmada, "Hükümetimiz engelliler için bugüne kadar yapılamayan birçok hizmete ve projeye imza attı. Engellilerin ve ailelerinin sorunlarını yakından takip ediyor ve sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Sosyal devlet anlayışını tam manasıyla gerçekleştiren AK Parti iktidarında engellilere ve ailelerine büyük destek sağlandı. İhtiyaç sahibi, bakıma muhtaç engelliler için evde bakım aylığı uygulaması başlatıldı. Bu uygulama evde bakım hizmetinden faydalanan sayısı 15 kat arttı. Hükümetimiz yapılan yasal düzenlemelerle engelli istihdamını arttırdı. Engelli vatandaşlarımızın özel eğitim hizmetinden faydalanmalarını sağladı. Bizler de yerel yönetimler olarak ilçemizi yapılandırıp planlamalar yaparken engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla engelsiz yaşam alanları inşa ediyor ve projelendiriyoruz. Hayalimiz engelsiz bir Tekkeköy, Samsun ve Türkiye" diye konuştu.
Ardından Samsun AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt Engelliler Haftası ile ilgili konuşmasını yaptı.