Okan Bayülgen'in programında "Bu Tarz Benim" yarışmacısı itirafta bulundu.

Show TV'de yayınlanan "Bu Tarz Benim" adlı yarışma programının ilk sezonuna kavgalar ve yarışmacıların giydikleri kıyafetler kadar birbirleriyle girdikleri polemikler ile de gündem konusu olmuştu. Ünlü şovmen Okan Bayülgen geçtiğimiz cumartesi gecesi yayınlanan Dada Dandinista'ya "Bu Tarz Benim"den Ayşegül Melisa Doğan, Gizem Güler ve Ezgi Baylar'ı davet etti.

Programa Ezgi Baylar'ın yaptığı "Bizden öyle yapmamız isteniyor" itirafı damga vurdu.

EZGİ BAYLAR’IN AĞZINDAN KAÇAN BU TARZ BENİM İTİRAFI

"BU TARZ BENİM"İN SANSASYONEL İSİMLERİ ORADAYDI

Okan Bayülgen'in Star TV'de yayınlanan programı Dada Dandinista'da keyifli anlar yaşandı. Bu Tarz Benim'in sansasyonel isimlerinden Ayşegül Melisa Doğan, Gizem Güler ve Ezgi Baylar'ı programında ağırlayan Bayülgen, şov esnasında Doğan ve Özlem Özden'in sosyal medyada da son derece ünlü olan kavgalarından birini ekrana getirdi.

"AMA BİZDEN ÖYLE YAPMAMIZ İSTENİYOR"

Bant yayını her zamanki gibi "Dur!" emriyle kesen Okan, Ayşegül Melisa'ya dönerek, "Sen hayatı erkeklere zehir eden o kadınsın işte, kesinlikle O'sun. Bunu kadınlara karşı kustuğun zehirden anlıyorum." dedi. Ünlü Komedyen yarışmacıların giyim tarzını da eleştirirken devreye giren Ezgi Baylar "Ama bizden öyle yapmamız isteniyor." dedi.

EZGİ BAYLAR AĞZINDAN KAÇIRDI

Okan Bayülgen programdaki kavgalardan bir bölüm ekrana getirip Ayşegül'ü terletmeye devam edince araya giren Ezgi Baylar bir itirafta bulundu.

Ezgi Baylar 'Ama bize onu yap dediler" deyince Okan Bayülgen 'Öyle mi... Siz aslında bu kadar manyak değilsiniz. Onlar mı size yap dedi' diye sordu. Ezgi Baylar da buna 'Evet' diye yanıt vererek kavgaların yapımcıların isteğiyle körüklendiğini itiraf etti.

"BİLMEZ MİYİZ CANIM, TABİ Kİ ÖYLE"

Bayülgen'in "Bilmez miyiz canım tabi ki de öyle, bunlara inanmayın yahu, televizyonda gördüğünüz şeylere inanmayın." demesi kafalarda soru işareti oluşturdu.