Trabzonspor eski yöneticisi ve adı bordo-mavili kulübün muhtemel başkan adaylığı için geçen isimlerden Celil Hekimoğlu, Eskişehirspor mağlubiyetinin etkilerinin kısa süre içerisinde takımın üzerinden atılması gerektiğini söyledi.
Yönetim yanlışlarının, takıma yaklaşımdan ayrı değerlendirilmesi gerektiğini kaydeden Hekimoğlu, "Camianın fertleri olarak elbette gördüğümüz aksaklıkları ve hataları söyleyerek, yönetenlerin doğruya yönelmelerin katkı yapmak borcumuzdur. Ancak bu ortamın takımı olumsuz yönde etkilemesine izin vermemeliyiz. Eskişehirspor karşısında alınan yenilgi ve bunu oluşturan faktörlere karşı daha dirençli bir mücadele içine girilmeli. Bu konuda bizlere de düşen görev varsa Trabzonspor’a her türlü katkıyı yapmaya hazırız" diye konuştu.
"TÜM OYUNCULARA GEREKEN DESTEĞİ VERMELİYİZ"
Trabzonspor’un şampiyonluk yarışının puan olarak oldukça gerisinde kaldığına da dikkati çeken Celil Hekimoğlu, "Sezon başında yapılan tarihi yatırımın karşılığı bu olmamalıydı. Ancak artık yapacak fazla bir şey yok. Ligi bu takımla tamamlayacaksak tüm oyunculara gereken desteği vermeliyiz. Ayrıca gereksiz transfer söylentileriyle bu takımın kafasını sürekli karıştırmak da doğru bir yaklaşım değil. Ara dönemde alınacak oyuncular yeni hataları da beraberinde getirebilir. O yüzden transferden daha çok bu kadronun verimini yükseltecek tedbirler alınmalı" görüşünü savundu.
"ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ"
Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney’e yapılan saldırıyı da kınayan Hekimoğlu, "Sebebi ne olursa olsun şiddetin her türlüsüne karşıyız. Bu nedenle Köksal Bey’e yapılan saldırıyı da şiddetle kınıyor ve geçmiş olsun dileklerimi ileterek acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.