Denizlispor yönetimi, ligde kalma yolunda en önemli maç olan Manisaspor maçı öncesi Passolig’i ücretsiz olarak vereceklerini ve maçın da ücretsiz olduğunu açıkladı.
PTT 1. Lig’de 33. haftada evinde Manisaspor’u ağırlayacak olan Denizlispor, bu maçın hazırlıklarına devam ederken, Denizlispor yönetimi de üstüne düşeni yapmaya çalışıyor. Ligde kalacak takımın büyük ölçüde belli olacağı maç öncesi konuşan Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, "Taraftarlarımız Passolig gişelerine başvursun. Passolig ve maç ücretsiz. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Passolig gişeleri sabah 09.00 ile saat 21.00’e kadar açık kalacak. Manisaspor maçı çok önemli. Belki de ligde kaldığımızı ilan edeceğiz. Maraton 1 TL, kapalı tribünün orta kısmı ise sadece 5 TL. Ancak taraftarlarımızın cebinden hiç para çıkmayacak. Taraftarlarımızdan isteğimiz stadı doldursunlar. Biz yönetim olarak üstümüze düşeni yaptık. Artık mazeret kabul etmiyoruz" dedi.
Bu maçı kazanmak için sahada her şeyi yapacaklarını belirten Kıbrıslıoğlu, "Antep deplasmanından aldığımız 3 puanın ardından artık her şey bizim elimize geçti. Manisaspor’u yenerek rakibimiz ile puan farkını açacağız ve Buca’dan gelecek sonuca göre belki de ligde kalacağız. Ben teknik heyetime ve futbolcularıma güveniyorum" diye konuştu.
Öte yandan Manisaspor taraftarlarının kale arkasında yer ayrıldığı ve maç biletinin 50 TL olarak belirlendiği kaydedildi.