Ordu’nun Fatsa İlçe Tapu Müdürü Erdoğan Atik, kurumunun 2015 yılında yapılacak olan çalışmaları ilgili açıklamalarda bulundu.
2014 yılında veri olarak 14 bin işlem yaptığını ve kişi başına döküldüğü zaman 42 bin vatandaşa hizmet ettiklerini belirten Fatsa Tapu Müdürü Erdoğan Atik, “Karşılığında gerek tapu harcı gerek döner sermaye işletme bedeli ile birlikte 8,5 milyon TL devletin hazinesine harç sağlandı. Fatsa Tapu Müdürlüğü olarak vatandaşlara karşı memnuniyet oranımız yüzde 98’dir” dedi.
Fatsa Hükümet konağında bulunan daire için gerekli tadilatları yaparak daha modern bir hizmeti vatandaşlara sunacaklarını belirten Atik, “Fiziki durumu şuan için yeterli değil. Ne işlem için gelen vatandaşımız açısından nede içeride çalışan memurumuz açısından. Bizlerin son zamanlarındaki gayret ve çabaları ile bir tadilat çalışması yaparak hükümet konağı içinde kullanılmayan yerleri de kendimize alarak dairemizi daha elverişli hizmet verecek bir konuma getireceğiz. Dairemizin mevcut halini tamamen değiştireceğiz. Fatsa halkına yakışır bir tapu dairesini Fatsa ilçemize kazandıracağız” diye konuştu.