Peygamber Sevdalıları Platformu, tarafından düzenlenen kutlu doğum haftası etkinliklerine çok sayıda vatandaş akın etti.
Peygamber Sevdalıları Platformu, tarafından düzenlenen ’Eşsiz Önder Hazreti Muhammed’ etkinliği Gökdere Meydanında gerçekleştirildi. Cadde trafiğe kapatılırken güvenlik güçleri tören alanı için ciddi güvenlik tedbirleri aldı. Kadınlar ve erkekler için ikiye ayrılan alana girişler üst aramasıyla gerçekleşirken, programa çok sayıda kişi katıldı. Bekir Çakmak’ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, ilahiler ve mevlit okumasıyla devam etti.
Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Sözcülerinden Adnan Alınç, "Peygamber Efendimizden başka önder tanımıyoruz. Aziz Müslümanlar, Allah’ın rızasını kazanmanın tek bir yolu var, o da Hazreti Muhammed’e tabi olmaktır" dedi.
Peygamber Sevdalıları Platformu Sözcülerinden Beşir Şimşek ise, konuşmasında çok sayıda ayet ve hadis-i şerife yer verdi. Cahillikten bahseden Şimşek, “Hatırlarsanız, ne zaman insanlar Allah’tan yüzlerini çevirmişlerse cehalet onların üzerine bir kabus gibi çökmüştür" diye konuştu.