Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında Zonguldak ilimizde 500 kişi daha iş sahibi olacak.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar “Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında önceki aylarda 520 kişinin yerleştirildiğini hatırlatarak Zonguldak’ta 500 kişi daha istihdam edileceğini bildirdi.
Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar " Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında ilimizde 500 kişi daha iş sahibi olacak. Çevre temizliği, kamusal altyapının yenilenmesi, Milli eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda çevre düzenlemesi, bakım onarım ve temizlik işleri, restorasyon, tarihi ve kültürel mirasın korunması, ağaçlandırma ve park düzenlemeleri, vadi ve dere ıslahı ile erozyon engelleme alanlarında çalıştırılmak üzere Zonguldak’ta 500 kişi istihdam edilecek. Daha önce de yine aynı program kapsamında 520 kişi yerleştirilmişti. Son bütçeyle birlikte toplamda 1020 kişi bu projeden yararlanacak. Yararlanmak isteyenler için müracaatlar İŞKUR İl Müdürlüğümüze önümüzdeki günlerde yapılacaktır. Memleketimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.