International Royal Cup'ta Arjantin ekibi River Plate'e penaltılar sonucunda 7-6 yenilen Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu maçın kendileri için kazançlı geçtiğini söyledi. Alanya Oba Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Hamzaoğlu, sahaya 2 farklı takım sürdüklerini belirterek, "Kazançlı bir hazırlık maçı oynadık. Turnuvada bir maç daha yapacağız. O yüzden 2 takım halinde oynadık" dedi.
Oyuncu değişikliklerini yaparken 'sakatlık olursa eksik kalabiliriz' diye düşündüklerini kaydeden Hamzaoğlu, "Eğer olursa da '10 kişi oynarız, durumumuzu görürüz' diye konuştuk. Korktuğumuz başımıza geldi. İnşallah sakatlanan Burak'ın önemli bir şeyi yoktur" ifadelerini kullandı.
Karşılarında mücadele eden ve agresif bir takım bulduklarını aktaran Hamzaoğlu, şöyle dedi: "Agresifliğe karşılık verince sahayı unuttuk. Rakibe uymadan kendi ağırlığımızı hissettirmemiz gerekiyor. Oyuncularımın genç oyunculara karşılık vermeleri iyi olmadı. Böyle maçta rakip takımın sert oynaması ister istemez oyuncularımı sakatlık korkusu nedeniyle tedirgin etti. Uyaracağım, böyle bir takım olamayız. Sadece oyunumuzu oynamalıyız, yoksa farklı cezalandırabiliriz."

FOTOĞRAFLI