Ak Parti Muş Milletvekili Aday Adayı Mehmet İkbal Ballı, seçim ziyaretleri kapsamında Malazgirt, Korkut ve Hasköy ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu.
Ziyaretler kapsamında ilk olarak Ak Parti Malazgirt İlçe Başkanı Kenan Deniz, Korkut İlçe Başkanı Mehmet Yusuf Pekbay ve Hasköy İlçe Başkanı Fırat Özkan ve teşkilatlarını ziyaret eden Milletvekili Aday Adayı Mehmet İkbal Ballı, ziyaretle oldukça coşkulu şekilde karşılandı.
Gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilçe teşkilatlarıyla sıcak diyaloglar kuran Aday Adayı Mehmet İkbal Ballı, çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Ziyaret ettiği yerlerde oldukça sıcak bir ortamda karşılanan Ak Parti Muş Milletvekili Aday Adayı Mehmet İkbal Ballı, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden aday adayı olma onuruyla çıktığı bu yoldaki tek amacının doğup büyüdüğü memleketine hizmet etme sevdası olduğunu söyledi.
Hemşerilerine hizmet sevdasıyla çıktıkları bu yolda kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini ileten Ballı, “Bu yola çıkan kervana katılıp kendi bilgi birikimimi bu kutlu davaya adamak istiyorum. Doğduğumuz, yetiştiğimiz, suyunu içip ekmeğini yediğimiz, toprağımıza hizmet etmek için aday adaylığı müracaatında bulundum. Bugüne kadar Muş adına inisiyatif alan, görev yapan, kendisini memleketinin hizmetine adayan bütün arkadaşlarımıza, ağabeylerimize ve kardeşlerimize başta AK Parti teşkilatımızda görev almış teşkilat mensubu hemşerilerim olmak üzere sonsuz teşekkürü borç bilirim. Bu vesile ile başta halkımızın duaları olmak üzere, desteklerini bekliyorum. İnşallah kim aday olursa olsun, Muş’umuz AK Parti iktidarında kazanmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle bir kardeşiniz, hemşeriniz, evladınız olarak sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor, saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum” diye konuştu.
İlçe teşkilatları ve teşkilat başkanları ise ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, Ballı’ya başarı dileğinde bulundular.