1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD), Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’i TT Arena’da ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda taraflar karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretle alakalı açıklamalarda bulunan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "1905 GSYİAD son derece başarılı ve kurulduğu günden itibaren Galatasaray’a verdiği destek ortada olan bir derneğimizdir. Kendilerinin şahsıma gösterdikleri bu nezaket ziyaretinden ötürü son derece onur duydum. Toplantıda kulübe nasıl fayda gösterebilecekleri konusunda önerilerde bulundular. Böyle bir sivil toplum kuruluşunun Galatasaray’ın yanında bulunmasını çok önemsiyorum. Bizlere ufak bir jestleri oldu. Kulübümüze bir minibüs hediye ettiler. İleriye dönük neler yapabileceğimizi konuştuk ve tartıştık. Temaslarımız durmayacak. Çok verimli bir toplantı olduğunu düşünüyorum. Temaslarımız durmadan devam edecek" dedi.
1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk ise, "Başkanımız seçilmeden önce de kendisiyle projeleri örtüştürmeyi konuşmuştuk. Başkanımız sağolsun seçildikten çok kısa bir süre içinde bize bir randevu verdi. Kendisinin önderliğinde çok güzel projeleri beraber yürüteceğiz. Galatasaray için birlikte güzel şeyler yapacağız" şeklinde konuştu.