AK Parti Manisa Milletvekili adayları Gördes’teki aday tanıtım programı öncesinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.
AK Parti Gördes İlçe Başkanlığı tarafından Gördes Belediyesi Kültür Sarayı’nda düzenlenen tanıtım programına, Manisa Milletvekili adayları tam kadro katıldılar. Aday tanıtım programına AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, çevre ilçe belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aday tanıtım şöleninde Milletvekili adayları kendilerini tanıtarak kısa birer konuşma yaptılar.
Aday tanıtım töreninin açılış konuşmasını yapan AK Parti Gördes İlçe Başkanı Mehmet İnci, "Gördes’e yapılan her hizmette emeği geçen milletvekillerine teşekkür ediyorum. Son olarak Akhisar-Gördes yolunun ihalesi yapıldı. İlerleyen günlerde çalışmalara başlanılacak. 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde AK Parti yeniden başarıdan başarıya koşacaktır." dedi.
İnci’nin ardından kürsüye çıkan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ise, "2002’den bu tarafa milletin kurduğu AK Parti tarih yazmaya destan yazmaya devam ediyor. Ne mutlu bizlere ki bu bayrağın altında karınca misali taraf olmaya, bu ak yolda yürümeye devam ediyoruz. 2009’dan bu yana Gördes’te AK Parti aracılığıyla neler yapıldığını siz çok iyi biliyorsunuz. Birileri çıkıp bunları devlet yaptı dese de biz bunlara aldırmıyoruz. Devlet 2009’da kurulmadı? Bugün yerelde de, genelde de bu devletin temsilcileri işte bu Ak kadrolardır. 2002’den bu yana milletvekillerimizin ne zaman kapısını çalsak elimizden tutup bizlere yardımcı oldular. Yaklaşık 100 milyonluk Gördes’e gerçekleştirilen yatırım var." diye konuştu.
BAŞKAN AKYOL’DAN ARINÇ MÜJDESİ
Önümüzdeki günlerde bu yatırımların Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Bülent Arınç’ın katılımıyla açılacağını kaydeden Akyol, "Biz bu hizmetlerimize devam edeceğiz. Ancak yolumuzu kesmek isteyen kıskananlar var. Bugüne kadar en iyi kürt ölü kürt diyenler bugün bambaşka hesaplar içindeler. Bizim halkımız istiklalin ve istikbalin bedelini ödeyerek bu günlere geldi. Bu halkımız bu güne kadar ne çektiyse koalisyon hükumetlerinden çekti. Ülkemizin başına bu koalisyonları getirmemek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." diyerek sözlerini tamamladı. Akyol’un konuşması sık sık sloganlarla bölündü.
AK Parti’nin kadın milletvekili adayı Şule Tunalı ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Recep Tayyip Erdoğan’la 12 yılda yapmış olduğumuz bütün icraatlarımızla Türkiye, bölgede ve dünyada büyük bir güç haline gelmiştir. Yeni Türkiye yolunda büyük öneme sahip olan 7 haziran seçimlerinde büyük bir zafer elde etmek için kapı kapı dolaşmaya hazırız."
BERBER’DEN BEKLENEN HABER
AK Parti Manisa Milletvekili adayı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Manisa Milletvekili Recai Berber, "Gördes 2009’dan bu yana büyük bir değişim yaşadı. AK Parti’nin Türkiye’de yazdığı destanın eseridir Gördes’te yapılanlar. Manisa’ya, Gördes’e daha fazla hizmet etmek için yola çıktık. Gördes’in Akhisar’dan Demirciye giden yolu ’bizim için namus borcudur’ dedik. Nitekim önümüzdeki 10-15 gün içinde Gördes’imizden bu yolun inşaatını başlatacağız. Güneşli’deki kardeşlerim hiç merak etmesin. Yıl sonuna kadar da Kılavuzlar’a kadar olan yolun ihalesini de yaptırmak bizim boynumuzun borcudur. Güneşli Barajı’mızla 20 bin dekarlık alan sulanacak. Nasıl Güneşli’ye devasal barajımızı yaptıysak, sulama projelerini yaptıysak bu yolumuzu da yapmak bizim boynumuzun borcudur." dedi.
Konuşmasının bir bölümünde Gördes Barajı’na da değinen Berber, "Çiftçilerimizi, hayvancılarımızı engelleyen havza yönetmeliği çalışmalarına izin vermeyeceğiz. Ben bu düzenlemeleri inceledim. Mücadelemizi Kaymakamımız ve Belediyele Başkanımızla verdik, veriyoruz. Gördesli kardeşlerimin uğrayacağı en ufak mağduriyetin bedelini İzmir’de satılan suyun kazancından ödettiririz. İzmir’deki barajların koruma havzası 2 kilometre, Gördes’te 25 kilometrelik koruma havzasına izin vermeyeceğiz." şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından, milletvekili adaylarına çiçek takdim edilerek tanıtım programı sona erdi.