AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Penguen Gıda fabrikasını ziyaret ederek, işçilerle öğle yemeği yedi. Sağlık Bakanı ve Bursa Milletvekili Ak Parti 1. sıra adayı Mehmet Müezzinoğlu, seçim çalışmaları için geldiği Bursa’da, Gençoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Onursal Başkanı Turhan Gençoğlu, kardeşi, Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı ve Uludağ İhracatçılar Birliği Başkanı Orhan Gençoğlu, eski Bursa Valisi Zekai Gümüşdiş’i ziyaret etti.
Daha sonra “Penguen Gıda” fabrikasını gezen Bakan Müezzinoğlu, öğle yemeğinin işçilerle birlikte yedi. Turhan Gençoğlu, yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ile Balkanlar için birlikte yıllarca omuz omuza mücadele ettiklerini söyleyerek, “Yakın dostum Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun, Penguen’i ziyareti, bizlerden biri olarak birçok başarılara imza atması ve Bursa Milletvekili adayı olmasından, büyük bir mutluluk duyduk. 07 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili seçimlerinin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ederim.”şeklinde konuştu.
Daha sonra "Penguen Gıda" çalışanlarına kısa bir konuşma yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Öğle yemeğini “Penguen Gıda” çalışanları ile paylaşmaktan mutluluk duydum. Böyle bir “Dünya Markası” yaratan başta Gençoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Onursal Başkanı Turhan Gençoğlu’nu, kardeşi, Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı ve Uludağ İhracatçılar Birliği Başkanı Orhan Gençoğlu’nu ve beyin takımını kutluyorum. Bu “Dünya Markası” kuruluşunu her geçen gün büyütmek için alın teri ve beyin teri döken arkadaşlarımı ve çalışanlarını da gönülden alkışlıyorum” dedi. Bakan Müzezzinoğlu, yemek sonrası işçilerle sohbet etti.