Pazarlar ortaokulu ve Sofular ortaokulu son sınıf öğrencileri için TEOG Sınavı öncesi moral kahvaltısı düzenlendi.
29 ve 30 Nisan 2015 tarihlerinde yapılacak olan TEOG’a katılacak olan Pazarlar ortaokulu ve Sofular ortaokulu son sınıf öğrencileri sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Pazarlar ortaokulu ve Sofular ortaokulu okul idaresi tarafından düzenlenen kahvaltıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Şube Müdürü Müslüm Ünsal Alpay, okul idarecileri 8.Sınıflara derse giren öğretmenler, rehber öğretmenler ve 8. sınıf öğrencileri katıldı.
Pazarlar ve Sofular ortaokulunda düzenlenen kaynaşma ve moral amaçlı kahvaltıda öğrenciler, sınav öncesi sınıf arkadaşlarıyla buluştular.
Toplantıda bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Sevgi, “öğretmenlerinizle birlikte çok çalıştınız derslerinizin yanında hemen hemen her gün test çözdünüz, deneme sınavları oldunuz, yarınki sınavda çıkacak olan soruların tamamını çözebilecek seviyeye geldiniz, biraz dikkatle soruları okuduğunuzda cevaplandıramayacağınız soru yoktur. Artık bu donanıma sahipsiniz. Yarınki sınavdan başarılı olacağınıza inancımız tamdır. Hepinize Allah’tan başarılar dilerim” dedi.
Yapılan bu moral ve motivasyon kahvaltısının ardından öğrenciler organize için teşekkür ederek mutlu ve bir şekilde sınıflarına girdiler.(MB-EFE)