AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, "Paralel yapıyla mücadele için bu seçimler büyük önem arz ediyor" dedi.
Taşkın, Haziran ayında yapılacak Genel seçimler kapsamında Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı (ESKKK) Ali Evren’i ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ESKKK Başkanı Ali Evren, "Bizler, milletvekilliği yoluna çıkan arkadaşlara başarılar diliyoruz. Haklarında hayırlısı ise bu işlerin olmasını dileriz" dedi.
"BÜYÜK PROJELERİ HALKIMIZLA BULUŞTURACAĞIZ"
AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın ise,"2015 seçimleri Malatya için, Türkiye için büyük önem arz etmektedir. 12 yıl önce başlatılan Türkiye’nin hem ekonomik olarak kalkınması hem de demokratik olarak sistemin oturması için bu seçimler büyük önem arz etmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada vatandaşımızın büyük teveccühü ile hem ekonomik kalkınma hamleleri hem de AK Partimizin başlatmış olduğu Türkiye’nin demokratikleşme sürecinin taçlandırılacağı Yeni Anayasa, başkanlık sistemi ve çözüm sürecinin nihayete erdirilmesi için, paralel yapıyla mücadele için bu seçimler büyük önem arz ediyor. Bizler bu büyük projeleri halkımızla buluşturacağız" ifadelerini kullandı.
"ANAYASA TÜRKİYE’Yİ ARTIK İDARE EDEMEYECEK DURUMA GELDİ"
Haziran ayında yapılacak genel seçimler kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne 330 ve üzeri milletvekili çıkardıkları takdirde toplumu ilk olarak Yeni Anayasa ile buluşturacaklarını belirten Taşkın, "Darbelerin ürünü olan ve topluma zorla dayatılan anayasalar, Türkiye’yi artık irade edemeyecek duruma geldi. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada toplumumuz bizlere büyük teveccühü gösterecektir. Toplumun göstereceği teveccüh ile AK Parti kadrolarının kararlı duruşu ile büyük projeler hayata geçeceğine inanıyoruz" şeklinde konuştu.