MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, Yeşilyurt MHP İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ile görüştü.
Hakan Kalkan, seçim sürecinde ilçe teşkilatlarının çalışmalarının çok önemli olduğunu vurgulayarak, kendisinin de bütün ilçe teşkilatlarına yönelik ziyaretlerini sürdürdüğünü belirtti.
Kalkan, Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Türkiye’nin mevcut sorunları kapsamında öncelikle ülkeye sahip çıkılması konusunda çalışmalar yürüttüğünü, kendisinin de bu kapsamda yaptığı görüşmelerde ilk olarak, bu konuyu gündeme getirdiğini söyledi.
Çıktığı yolda, 7 Haziran’da yapılacak seçimler için, canla başla MHP görüşlerini seçmenlere anlatacağını ifade eden MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, “İnşallah hep birlikte elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bu yolda her şeyi göze aldık. Allah’ın izni ile Meclise hep birlikte gireceğiz” diye konuştu.
Yeşilyurt MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Ali Kaya da, “1999 seçimlerinde Yazıhan ilçe Başkanı idim ve arkamızda bir rüzgar vardı. 2 milletvekili çıkartmıştık. Şimdi de öyle bir rüzgar var. Kendini hissettiriyor, inşallah 7 Haziran Genel Seçimlerinde Malatya’da MHP’nin gücü yeniden ortaya çıkacak. Böyle güzide, dinamik, başarılı ve en önemlisi davasına inanmış milletvekili aday adaylarımızı gördükçe bizler daha da azimleniyoruz” diye konuştu.
Başkan Kaya sözlerini şöyle tamamladı:
“Türkiye’deki seçimler artık siyasi seçimlerden ziyade var oluş - yok oluş seçimidir. Buna inanmamız gerekiyor. Milliyetçi Hareket Partisi, Meclis’te güçlü olmaz ise, Türkiye’yi karanlık günler bekliyor.”