2011 seçimlerinin parti içi temayül yoklamasının birincisi olan AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Cengiz Altıntaş, teşkilat ziyaretlerini Köşk ve Karacasu ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek noktaladı.
AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Cengiz Altıntaş, AK Parti Köşk İlçe Teşkilatı ziyaretinde teşkilat vurgusu yaparak, ’’Teşkilat olamadığımız sürece başarılı olmamamız imkansız. Seçimlerde en fazla çalışanlar teşkilatlar olmasına rağmen onlara yeterli desteği vermiyoruz. Her toplantılarda Aydın’ı birinci parti yapacağımızı söyleriz fakat kaç oy alınması gerektiğini bilmeyiz. 12 yıllık süreç için Bakan Atilla Koç’tan başkası Aydın’a yatırım getirmemişti. Atilla Koç bakanlık yaptığı dönemde Karpuzlu-Milas yolu için ödenek çıkarttı aradan zaman geçmesine rağmen hala yapılamadı. Teşkilatlarımızla ortaklaşa çalıştığımız zaman tüm sıkıntıların en aza ineceğinden şüphem yok. Ben teşkilatın içinden geldiğim için teşkilatların sorunlarını biliyorum ve teşkilatın valisi olacağımın garantisini veriyorum’’ dedi.
Köşk ilçe teşkilatı ziyareti sonrası Karacasu ilçe teşkilatını ziyaret eden Altıntaş, İlçe Başkanı Fuat Meriç tarafından karşılanan Altıntaş, ’’Teşkilat olmadığımız sürece hiçbirşey yapamayız. Size aday adaylığı süresince proje anlatsam ne olacak anlatmasam ne olacak. Biz porijelerimizi bir birimize değil halkımıza anlatmalıyız. Zaten seçildiğimi takdirde projeleri birlikte yapacağız. İlçelerde başarılı olmamamızın nedeni, teşkilat olmamamızdır. 7 Haziran seçimleri sonrası seçildiğim takdirde teşkilatlar kazanacak, Aydın kazanacak’’ şeklinde konuştu.
İl Danışma Meclisi toplantılarını eleştiren Altıntaş, ’’İl danışma toplantıları yaparız fakat bu toplantılarda hiçbir zaman kendi sorunlarımızı konuşmayız. Bu toplantıların yapılma amacı nedir? içimizdeki sıkıntıları aksaklıkları konuşmak ama hangi il danışma meclisinde böyle bir şey yapıldı. Seçildiğim takdirde inanın her şey çok farklı olacak. Teşkilatlarımız daha da güçlenecek’’ şeklinde konuştu.